Združitev vseh storitev pod eno streho | IUN
+
Zahtevek je bil uspešno poslan. Pripravljeni na vaše vprašanje vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem času. Hvala za razumevanje.
+
IŠČETE UPRAVNIKA?
Naši strokovnjaki so vam vedno na voljo s strokovnim nasvetom.
051 407 070
Podatki naročnika:
Podatki stavbe:
Dodatne informacije:
Pošlji >>
Polja označena z zvezdico (*) so obvezna!
+
IŠČETE UPRAVNIKA?
Naši strokovnjaki so vam vedno na voljo s strokovnim nasvetom.
051 407 070
Pustite nam svoje podatke:
Ali pa nam zapišite svoje vprašanje spodaj:*
Pošlji >>
Polja označena z zvezdico (*) so obvezna!

Združitev vseh storitev pod eno streho

Objavljeno: 02.09.2016

Obveščamo vas, da smo z avgustom 2016 vse naše storitve združili v družbo IUN, inštitut za upravljanje nepremičnin. Poletje smo preživeli delovno, prevetrili in razširili smo našo ponudbo, glavna usmeritev pa je še vedno usmerjena v razvoj naprednih metod upravljanja nepremičnin.

V prihodnje tako še večji poudarek dajemo svetovanju etažnim lastnikom, pomoči pri njihovih težavah z vzdrževanjem nepremičnin, nadzorom in izbiro primernega upravnika. Inštitut se je okrepil z dodatnimi strokovnjaki s področja upravljanja, vzdrževanja in gradbenega inženiringa. V fazi razvoja in raziskav imamo študijo novega modela t.i. kooperativnega upravljanja, ki ga želimo vpeljati v prakso in postopoma povrniti zaupanje uporabnikov v panogo.

Z velikim veseljem vam predstavljamo tudi našo novo spletno stran, na kateri boste prav zagotovo našli odgovor na svoje vprašanje, sicer pa vam je vedno na voljo hitri kontakt do naših strokovnjakov.

Ekipa IUN